Henri Burgers beeldend kunstenaar | visual arts
home   glossary
Kunstuitleen DE GALERIJ | Heemskerklaan 54, 6881 ES Velp

Even voorstellen: ik ben Henri Burgers, beeldend kunstenaar. In 1993 ben ik afgestudeerd als beeldend kunstenaar aan ArtEZ in Arnhem. Hierna heb ik een postacademische opleiding gevolgd en ben ik in 1998 genomineerd voor de 'Koninklijke Subsidie voor Vrije Schilderkunst'.

Ik heb een kunstuitleen van mijn eigen werk, 'DE GALERIJ' genaamd. Deze kunstuitleen biedt een diverse verzameling van abstract en figuratief werk, uitgevoerd in verschillende technieken met het materiaal was.
De werken zijn in grote, kleine, dikke, dunne, ruwe en gepolijste uitvoeringen.
Fotografie is ook een onderdeel van mijn oeuvre. Deze foto's kunnen worden afgedrukt in diverse formaten, uitgevoerd in 'dibond' (hoogwaardig UV-bestendig fotopapier met hoog-, zijde- of matglans op aluminium).

Stel je hebt iets met een bepaald werk, dan zijn er 2 mogelijkheden:

  1. Je huurt het werk met optie tot koop. Per maand betaal je 1% van het aanschafbedrag. Echter, vanaf het moment dat je een werk huurt, bouw je een spaartegoed op en spaar je naar het aanschafbedrag toe. Wissel je van werk dan behoud je het spaartegoed. Bij tussentijds stoppen vervalt het spaartegoed.
  2. Je koopt op afbetaling. Renteloos in termijnen; het bedrag per maand is nader overeen te komen.

Heb je interesse in één of meerdere werken, maak gerust een afspraak. Je kunt het werk dan live bekijken in 'DE GALERIJ' in Velp of op mijn atelier in Arnhem.
Meer informatie over mijn werk en 'DE GALERIJ' kun je vinden op mijn website www.henriburgers.nl.

Afspraak maken?

locatie op kaart naambord
overzicht gang overzicht gang
[ click on picture to enlarge ]